کدام نوع مناسب برند شماست؟
همانگونه که غذاها در دسته ها و گروه‌های بنیانی قرار میگیرند لوگوها نیز از این امر مستثنا نیستند و ۳ مجموعه کلی را شامل میشوند. هر کدام نقاط ضعف و قوت خاص خودشان را دارند. در زیر تعریف هر یک از لوگوها را به همراه نکاتی که شما را در چگونگی انتخاب لوگویی که به بهترین شکل نمایانگر شرکت شما هستند خواهید دید.

 

انواع لوگو

  1. لوگو نوشتاری
  2. لوگو مونوگرام
  3. لوگو نماد
  4. لوگو ترکیبی

۱- لوگو نوشتاری (Logo type)
در مطالعه ای که اخیرا در مورد لوگوهای صد برند مهم دنیا انجام گرفته است دیده شده که ۳۷ درصد آنها در لوگوی خود تنها از متن استفاده کرده اند؛ متونی که فونت خاصی در آنها به کار رفته است. این نوع لوگوها به نام لوگو نوشتاری Logo type شناخته شده‌اند، چرا که این لوگوها تنها شامل حروف الفبا هستند.

زمانی که نام یک کمپانی بسیار مشخص و برجسته است این نوع لوگو بسیار مناسب است. گوگل یک طراحی لوگوی بسیار ساده دارد و این لوگو مناسب این کمپانی است چرا که نام گوگل به راحتی قابل به یاد آوردن و همچنین کوتاه و مشخص است. شرکتهای بسیار دیگری هم وجود دارند که متنهای ساده را برای لوگوی خود برگزیده اند.

لوگوهای متنی انتخاب بسیار خوبی برای کمپانی های کوچکی هستند که تازه شکل گرفته اند. این ایده که لوگوی شما نام شر کت شما را در ذهنها بیدار کند ایده بسیار خوبی است.

 

– استفاده از حروف ابتدایی کلمات:

در طراحی لوگو حرفه ای ، سادگی کلید بسیار مهمی است و استفاده از حروف ابتدایی کلمات برای کمک به این سادگی بسیار موثر است. این نوع لوگو زیر مجموعه لوگو نوشتاری یا لوگوتایپ می باشد و شباهت بسیاری به آن دارد اما در این نوع تنها از حروف ابتدایی کلماتی که نام شرکت را تشکیل میدهند استفاده میشوند و نه نام کامل شرکت.

اگر تلفظ نام شرکت شما دشوار است و یا نام طولانی ای دارد این نوع لوگو به شما توصیه میشود. IBM نامی بسیار گیرا و مختصر از این نوع است. (International business Machine) زمانی که شما فضای کوچکی برای معرفی برند خود دارید این نوع لوگو با اشغال کردن فضایی کم، نشانه و شعار نام شرکت شما خواهد بود.

به علاوه استفاده از این نوع لوگو باعث میشود چشم بیننده به حروفی که لوگوی شما را تشکیل میدهند حساس شود و توجه بیشتری را خواهید گرفت. مشتریها همواره نام شرکت شما را به یاد خواهند داشت. EA به سادگی به یادآورنده تمام محصولات الکترونیکی است . (Electronic Arts)

 

۲- نماد یا آی یا نشانه
یک نماد، بسیار بیشتر از لوگوی متنی میتواند ایده های خاص شرکت شما را ابراز دارد. به عنوان مثال ببنید که چطور علائم و نمادهای رانندگی اطلاعات خاصی را در ذهن بیننده به خاطر می آورد.

دقیقا به همان صورت این نوع لوگو (که تنها از یک نماد و یا آی تشکیل شده است) هویت شرکت شما را بدون استفاده از هیچ نوع کلمه‌ای به مخاطب نشان می دهد. گاه این نماد می تواند به طور مستقیم نشان دهنده نوع فعالیت شما باشد و گاه می تواند ارتباطی به نوع فعالیت شما نداشته باشد و به مرور زمان معرف کمپانی شما شود.

این نوع لوگو بسیار مناسب شرکت های بین المللی است چرا که مصرف کنندگان ساکن کشورهای دیگر بدون اینکه زبان واحدی داشته باشند لوگوی شما را درک میکنند و به خاطر می سپارند. گاه این نوع لوگو می تواند ارتباط مستقیم با نوع فعالیت شما داشته باشد و گاه می تواند ارتباطی با فعالیت شما نداشته باشد و به تدریج معرف کمپانی شما شود.

همچنین زمانی که نام شرکت شما بسیار طولانی است و به راحتی نمیتوان از حروف ابتدایی کلمات هم استفاده کرد این نوع لوگو بسیار توصیه میشود. به عنوان مثال شرکت pediatric ophthalmology organization هیچ گاه نمیتوانست از لوگوی نوع دوم استفاده کند چرا که با در کنار هم قرار دادن این حروف کلمه ای حاصل میشود که معنای چندان خوبی در زبان انگلیسی ندارد.

از نقاط ضعف این نوع لوگو این است که میتواند بسیار ریسکی باشد. چرا که تنها با نگاه کردن به یک نماد شاید نتوان نام کمپانی را به خاطر آورد مگر اینکه شرکت شما از قبل شهرت بسیاری کسب کرده باشد. بنابراین این لوگو به شرکتهایی که به تازگی شروع به کار کرده اند و یا کمپانی های کوچک توصیه نمیشود.

در مطالعه ای که قبلا به آن اشاره شد تنها ۶ درصد از کمپانی ها از این نوع لوگو استفاده کرده اند. این نوع لوگو برای کمپانیهای بزرگ و بسیار مشهور که تنها با دیدن نماد به یاد آورده میشوند بسیار مناسب است.

 

۳- لوگو ترکیبی (متن و نماد)
۵۶ درصد از شرکتهای مهم دنیا از این نوع لوگو (لوگو ترکیبی) استفاده کرده‌اند. در این نوع لوگو که بسیار محبوب است نام کامل شرکت با یک آی بصری همراه میشود.
به دلیل اینکه این نوع لوگو کمی پیچیده است زمان و تفکر بیشتری هم نیاز دارد تا لوگوی موثری طراحی شود. اما این کار اضافی لوگویی به شما میدهد که بیشتر از بقیه انواع لوگو تطبیق پذیر و همه کاره است. کلماتی که در لوگو وجود دارند به شما این امکان را میدهند که در موقعیتهای مختلف تنها از حروف و یا تنها از آی استفاده کنید. از نگاه حقوقی نیز این نوع لوگوها خیلی ساده تر از لوگوهای نمادی تبدیل به علامت تجاری میشوند.

 

در این بین مجموعه هایی هستند که انواع ساخت و طراحی لوگو را انجام میدهند که می توان به طراحی لوگو حرفه ای و طراحی لوگو ارزان به این ها اشاره کرد . که هر کدام قیمت طراحی لوگو و قیمت سفارش طراحی لوگو متفاوت و طراحی لوگو ارزان و یا گران قیمتی را دارند. 

 

نتیجه گیری
برای توسعه یک برند بصری انتخاب نوع لوگو و سفارش طراحی لوگو مرحله اول کار است. زمانی که متوجه شدید کدام نوع لوگو مناسب کمپانی شماست سپس میتوانید طرح و رنگهای مناسب، فونت و بقیه جزئیات را که نشانگر هویت کمپانی شماست در نظر بگیرید.


طراحی لوگو حرفه ای و ارزان

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : لوگو ,شرکت ,طراحی ,استفاده ,لوگوی ,کمپانی ,طراحی لوگو ,لوگو حرفه ,انواع لوگو ,حروف ابتدایی ,لوگو نوشتاری ,حروف ابتدایی کلمات ,لوگو بسیار مناسب
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خدمات ساختمانی خودِ من Olivia قطره اي ازدريا صرفا جهت اطلاع Jenna Jessica هذه بضاعَتُنا هارمونی کویر وبلاگ رسمی دکتر اسماعیل اقبال